A FirePro megint bizonyított

Egy ügyfelünktől kapott valós eset leírások:

Első eset
A legutóbbi esetünknél rendkívül jól vizsgázott a FirePro tűzoltórendszer. Egy hegesztési központi porleválasztó patronjai izzottak fel, majd levegőt kapva gyulladtak meg.
A tüzet 1db FP-500S és 1db FP-1200 oltotta el hőérzékelő oltásindító zsinóros (thermocordos) aktiválással. A ventilátor előtt beépített tűzvédelmi csappantyú elzárt.
A gép teljes elektronikája, külső burkolata, vázszerkezete sérülés és égésnyom nélkül vészelte át az eseményt. A sérült szűrőpatronok cseréjével a gép újra üzemképes lett.
Ideiglenesen beépítettünk 1db FP-1200-at, most lesz egy komolyabb felújítás. Ennek során minden szűrőpatront cserélünk és regenerálunk, bekerül még plusz 1db FP-1200 és jobban behálózzuk hőérzékelő oltásindító zsinórral (thermocorddal) a gép belsejét. A porleválasztó elé kerül egy szikraoltó és egy automatikus lezárású tűzvédelmi csappantyú.
A tűzoltórendszer a kár mérséklésére mint opció volt beépítve és ezt a feladatát hibátlanul elvégezte.
Várhatóan további 5 porleválasztót kell majd felszerelnünk FirePro oltórendszerrel.

Második eset
Nyomdai lézervágó elszívóba épített FP-200S már 2 alkalommal működött sikeresen. Tűzvédelmi csappantyú végállás kapcsolóról aktiválódott a patron. Kár = 0 Ft.

Harmadik eset
Műanyagipari üzemben korábban kiégett egy teljes elszívó rendszer. Az újraépítés során FirePro patronokat építettünk be több elszívó ágvezetékbe tűzvédelmi csappantyúkkal együtt.
Azóta 1 alkalommal aktiválódott az egyik elszívó ágban lévő patron hőérzékelő oltásindító zsinóros (thermocordos) aktiválással, a tűzvédelmi csappantyú elzárt. Kár = 0 Ft

Lítium-ion akkumulátorok oltása

FirePro-val ez is lehetséges

Amennyiben bővebb tájékoztatásra van szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Lítium-ion akkumulátorok oltása

FirePro-val ez is lehetséges

Amennyiben bővebb tájékoztatásra van szüksége, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.